"Jól képzett fogorvosok Szekszárdon! Nyitott, vidám munkatársak, szakterületenként saját fogorvosok. Rendszeres továbbképzések. Ez a recept biztosítja, hogy a barátságos légkörhöz magas szintű fogorvosi ellátás párosul! "

A Marosvásárhelyi Orvosi és Gyógyszerészeti Egyetemen summa cum laude végeztem általános fogorvosként. 2001-ben jöttem Magyarországra. Szakorvosi képesítést a Szegedi Tudományegyetem Fogorvostudományi karán szereztem. Szakvizsgámat 2019- ben a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi karán Budapesten megújítottam. Ez volt a feltétele annak, hogy újra iskolapadba ülhessek Pécsett, az Általános Orvostudományi kar Fogorvostudományi szakán. Tanulmányaim végén protetika szakvizsgát teszek.

DR. BÁCS LAURA
Fogorvos
1999-ben végzett fogtechnikusként, majd 2004-ben vette át Fogorvosi diplomáját a Pécsi Tudományegyetemen. 2006 óta foglalkozik aktívan műgyökér beültetéssel (implantáció), és csontpótlással (augmentációval). 2007-ben Dento-alveolaris sebész szakvizsgát tett. 2011-ben Astra-tech implantációs rendszer Nyugat- Dunántúli régiójának referencia fogorvosa lett.
Folyamatosan képzi magát nemzetközi és országos szakmai továbbképzések, sebészet, lézersebészet és esztétikai fogászat területén.
A Magyar- és az Osztrák Orvosi Kamara Fogorvosi Tagozatának, valamint a Magyar Arc-, Állcsont- és Szájsebészeti Társaság tagja.

DR. KERNER LÁSZLÓ
Szájsebész, implantológus

KAPCSOLAT


2022-ben végeztem a Pécsi Tudományegyetem Általános Orvosi karának Fogorvosi szakán. Jelenleg a konzerváló fogászat és a fogpótlástan szakterületeire összpontosítom figyelmemet. Még gyermekként ismertem meg Dr. Bács Laurát, mint a páciense. Az ő barátságos légkörű kezelései – és nem utolsó sorban elragadó stílusa – motiváltak, hogy belőlem is fogorvos legyen. A doktornő, tanulmányaim megkezdése óta mentorál, ami nem csak elméleti tudásom elmélyülésében segít, de olyan tapasztalt szakmai támogatást is biztosít számomra, ami pályakezdőként nekem és a pácienseknek is egyaránt érték. A finom elegancia híve vagyok, aminek elengedhetetlen része az egészséges mosoly. Az ehhez vezető első lépésnek a prevenciót tartom, ezért kiemelt hangsúlyt fektetek a motiválásra és instruálásra.
1999-ben szereztem fogászati asszisztens végzettséget, majd 2002-ben klinikai fogászati higiénikusként végeztem. Azóta is igyekszem folyamatosan bővíteni tudásomat, hogy ezáltal is maximális segítséget nyújtsak kollégáim és pácienseink számára. Munkám során mindig törekszem a precizitásra. A kezelések során mosolygós és empatikus természetem segítségével jó kapcsolatot alakítok ki pácienseinkkel, oldandó a félelmeiket.

SZABÓNÉ TAKÁCS ANDREA
Dentálhigiénikus
Fogászati szakasszisztensA Szekszárdi Egészségügyi Szakközépiskolában érettségiztem. A Balassa János Kórház műtőiben dolgoztam 42 évig, ebből 20 évet szájsebészeti szakrendelőben töltöttem el. Nagyon szerettem a munkámat. Hálás vagyok dr. Bács Laura fogorvosnőnek, hogy megkeresett, legyek a Mosolyrendelő munkatársa. Azt gondolom, fiatalos, szakmailag remekül képzett, jól felkészült fogorvos, szájsebész, fogászati szakasszisztens csapatba kerültem! A mottóm: Mindegy, hogy mit csinálsz, csak jól csináld! Ehhez pedig a Mosolyrendelőben minden feltételt, szakmai tudást átadnak, segítenek. Örülök, hogy hasznos tagja lehetek ennek a jól képzett, vidám csapatnak!

ANDRISKÁNÉ BALÁZS GYÖNGYI
Fogászati szakasszisztens,
műtősnő